null Etsimme Hankepäällikköä Kainuuseen

Uutinen

Etsimme Hankepäällikköä Kainuuseen

24.5.2021

MTK Pohjois-Suomi ry käynnistää EU-osarahoitteisen tiedonvälityshankkeen Kainuun alueella. Hankkeen tavoitteena on Kainuun maatalouden yhteensovitus suhteessa EU:n ohjelmakauteen 2023-2027 ja siirtymävaiheeseen 2021-2022. Toteutuksessa keskiössä on maaseututuen nykyistä parempi suuntaaminen maatilojen kilpailukyvyn kehittymiseen. Tarjoamme näköalapaikan Kainuun maaseudun kehittämiseen.


Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen hankkeen ajalle 1.8.2021-30.6.2023


HANKEPÄÄLLIKKÖÄ


jonka tehtäviin kuuluu tiedottaminen, tiedotustilaisuuksien järjestäminen ja tutkimustulosten konkretisointi tilatasolle. Hankepäällikkö valmistelee lisäksi ohjelmakauden maatalouden kehittämisstrategian ja toimenpideohjelman Kainuuseen.
Edellytämme henkilöltä:
-    Vahvaa maatalouden ja maaseudun elinkeinojen tuntemusta
-    Osaamista ja kokemusta ohjelmatyön valmistelusta
-    Hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
-    Sosiaalisuutta, yhteistyökykyä ja ulospäinsuuntautuneisuutta
-    Soveltuvaa työkokemusta 

Koulutusvaatimus tehtävään on maatalouden korkeakoulututkinto, AMK-/opistotasoinen maatalouden koulutus tai muu soveltuva koulutus. 


Työ alkaa 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Pääasiallisena työskentelypaikkana on tuottajaliiton toimipiste Kajaanissa.


Jätä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen markku.karjalainen@mtk.fi Hakuaika päättyy 30.6.2021. Edellisen hakuajan puitteissa tulleet hakemukset otetaan huomioon


Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Markku Karjalainen, puh. 040 539 1623.

Liitteet