null Sinustako Pohjois-Suomen manuehdokas?

Ajankohtaista

Sinustako Pohjois-Suomen manuehdokas?

6.8.2021

Hae Pohjois-Suomen manujen ehdokkaaksi nuorten edustajan paikalle MTK:n johtokuntaan

HAE VIIMEISTÄÄN 31.8.2021 - linkki

Tänä vuonna maaseutunuorille valitaan uusi edustaja.
Manuedustaja on puolestapuhuja, johtotähti, ennustaja ja neuvottelija.  Manuedustaja on MTK:n johtokunnan täysivaltainen jäsen, suodattaen tietoa maaseutunuorten näkökulmasta, edustaen meitä kaikkia. Manuedustaja on maaseutunuorten valiokunnan ja toimihenkilöiden sparraaja. 
Manuedustajalle avautuu pääsy MTK:n johtokunnan pöytään ja moneen muuhunkin pöytään - alan kehittämisen ja edunvalvonnan näköalapaikalle. 
Manuedustaja pääsee rakentamaan omaa tapaansa vaikuttaa kolmivuotisen kauden aikana. Yksi tekee sitkeää taustavaikuttamista, toinen ottaa julkisemman roolin, kolmas hyppää kansainvälisille kentille.. 
Manuedustaja rakentaa vaikuttavuutta sydän ja järki mukana - intohimosta lajiin, mutta järjen ja jaksamisen rajoissa. 

Lisätietoja pestistä antaa nuorten valiokunnan puheenjohtaja Topi Puurunen:
p.0504364398
s-posti: topipuu@gmail.com 


Nuorten valiokunta käy kaikki hakemukset yhdessä läpi ja he päättävät yhdessä Pohjois-Suomen edustajan, joka pääsee Syysparlamenttiin kamppailemaan manuedustajan pestistä muiden liittojen edustajien kanssa. Tehtävään valitulle henkilölle ollaan suoraan yhteyksissä syyskuun alussa ja valinta julkaistaan MTK Pohjois-Suomen nettisivuilla, kuin myös sosiaalisen median kanavissamme.

MTK:n maaseutunuorten edustajan johtokunnan paikka on erinomainen näköalapaikka, jossa pääsee vaikuttamaan alamme tulevaisuuteen. Kausi kestää 3 vuotta ja luottamushenkilön tehtävän hoitaminen on hyvin sitova ja vaatii kykyä irrottautua oman yrityksen toiminnasta. Tehtävään sisältyy säännölliset kokoukset (1 krt/kk), matkustuspäiviä ja erilaisia edustustehtäviä. 

Jos uskot, että olet etsimämme henkilö, niin laita hakemusta tulemaan!

HAKEMUKSEN TÄYTTÖÖN PÄÄSET TÄSTÄ: LINKKI