Sisältöjulkaisija

angle-left null Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2019

Ajankohtaista

Suomalaisen ruoan päivä 4.9.2019

16.8.2019

Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2019.

 

Juhlapäivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä suomalaista ruokaa ja juomaa joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman maan parhaista antimista yhdessä!

Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – siksi Suomalaisen ruoan päivä on juhlapäivä! Sama resepti toimii joka päivä. Löydät helposti hyvää, sillä ruokakaupoissa on tarjolla 12000 erilaista Hyvää Suomesta -merkittyä tuotetta, 330 eri valmistajalta. Ja Hyvää Suomesta -tuoteperhe kasvaa ja elää ajassa: uusia tuotteita syntyy koko ajan.

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisen ruokaketjun yhteistyön tunnus. Merkki pakkauksessa kertoo, että elintarvike on alkuperältään suomalainen: raaka-aineet ja työ tulevat omasta maasta, tekijät tunnetaan ja tuotantoketju tiedetään. Mukana ovat maatalous, teollisuus ja kauppa, sekä pienet että suuret yritykset. Niinpä on luontevaa, että juuri Hyvää Suomesta -merkki allekirjoittaa Suomalaisen ruoan päivän.

Vuosittainen suomalaisen ruoan juhlinta aloitetaan nyt -klikkaa itsesi mukaan tästä!