Takaisin Opintomatka Okraan / Ruokaketju näkyväksi

Opintomatka Okraan / Ruokaketju näkyväksi

6.7.2023 klo 07:00 - 8.7.2023 klo 19:00

Opintomatka Okraan heinäkuussa 6.-8.7.2023 / Ruokaketju näkyväksi
Opintomatka Okraan heinäkuussa 6.-8.7.2023 / Ruokaketju näkyväksi

Opintomatka Okraan 6.-8.7.2023

https://www.lyyti.fi/reg/okra_ruokaketju2023

On aika lähteä hakemaan uusia oppeja viestintään ja samalla lähteä virkistäytymään ja verkostoitumaan muiden alkutuottajien kanssa Oripäähän Okran Maatalousnäyttelyyn.

Matkamme starttaa Kempeleestä ajaen Limingan, Vihannin, Oulaisen, Ylivieskan, Sievin, Toholammin ja Kaustisen kautta. Ensimmäisenä pääsemme matkalla tutustumaan Atriaan seinäjoella, jotka tarjoavat meille lounaan. Menomatkalla tutustumme myös Laidun Herefordiin ja heidän uniikkiin MiniToriin. Majoituksessa pääsemme rentoutumaan hyvän seuran, ruuan ja saunan merkeissä.

Toisena päivänä jatkamme seikkailua kohti Okran maatalousnäyttelyä, jossa vietämme koko päivän. Illaksi on sitten taas luvassa alkututottajien keskinäistä verkostoitumista maaseutunuorien järjestämissä juhlissa Loimaalla.

Kolmas päivä menee meillä paluumatkan parissa, mutta olemme sinnekin varanneet loistavan vierailun KyröDistilleryyn, jossa pääsemme myös nauttimaan päivän lounaan.

Opintomatkan yhteiskyyditys järjestetään yhdessä Suksee-hankkeen kanssa. Ruokaketju näkyväksi -hankkeen opintomatkalle voivat osallistua kaikki Pohjois-Pohjanmaan ja Koillismaan alkutuottajat.

Ole nopea, sillä paikkoja on vain rajoitettu määrä!


 

Liitteet