null Valokuvauskilpailu 2021 #psmanut

Ajankohtaista

Valokuvauskilpailu 2021 #psmanut

23.3.2021

Lähetä meille kuva/kuvia maaseudun askareista MTK Pohjois-Suomen Liiton alueelta, esim. karjanhoidosta tai peltotöistä, sähköpostiin pohjois-suomi@mtk.fi 
(Pohjois-Suomen liitto kattaa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueen)

Voit osallistua kilpailuun 1.5.-31.8.2021 aikana. Kisan voittaja saa 500€ arvoisen lahjakortin valokuvausliikkeeseen: Fotonordic, joka sijaitsee Oulussa Limingantullissa, mutta heidän verkkokaupastaan on myös mahdollista tilata kotiin tuotteita.

Valokuvakilpailun kuvia voidaan jatkossa käyttää korvauksetta syksyn MTK:n esittelyissä ja mahdollisesti kesällä 2022 Oulussa ja Kajaanissa kuluttajille suunnatussa valokuvanäyttelyssä, sekä sosiaalisen median tileillä Instagramissa ja Facebookissa. Kuvia esitellään PSManujen instagramtilillä (#psmanut) pitkin kesää, ota seurantaan!

Sinulla tulee olla lähettämääsi kuvaan käyttöoikeudet sekä julkiseen esittämiseen hyväksyntä kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Jos kuvaat matkapuhelimella, valitse asetuksista paras kuvan laatu. Mainitsethan kuvaa lähettäessäsi, missä ja milloin kuva on otettu. Kerro myös mahdollinen Instagram-profiilisi, niin voimme tägätä sinut postaukseen. Huomauta, mikäli et halua nimeäsi mainittavan kuvan yhteydessä.

Ilmoita siis sähköpostissasi (pohjois-suomi@mtk.fi):
- kuvaaja 
- paikkakunta
- ajankohta (vähintään kuukauden tarkkuudella)
- mahdollinen instagram profiili
- voit myös kertoa mitä kuvassa tapahtuu

Toivomme mahdollisimman paljon kaikenlaisia mielenkiintoisia havaintoja alueemme kasvukauden askareista!