Takaisin Ehdota vuoden lähiruokateko -palkinnon saajaa

Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka

Ehdota vuoden lähiruokateko -palkinnon saajaa

31.01.2020

Vuoden lähiruokateko -palkinto jaetaan vuosittain Lähiruoka & luomu -tapahtumassa. Palkinto  nostaa esiin hyviä esimerkkejä lähiruoan käytöstä ja käytön edistämisestä. Palkinnon suuruus on 2 000 euroa.

Kuvassa Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio / Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle
Kuvassa Annikka Heikkilä ja Pekka Moisio / Heikkilän Juustola. Kuvaaja: Risto Wuolle

Haku on käynnissä 23.2.2020 asti. Vuoden 2020 lähiruokateko -palkinto jaetaan ja yleisöäänestyksen voittaja julkistetaan Lähiruoka & luomu -messuilla torstaina 2.4.2020.

Palkinnon saajan valitsee Lähiruoka & luomu -tapahtuman kehitysryhmä  puheenjohtajanaan Kirsi Viljanen maa- ja metsätalousministeriöstä. 

Lisätietoja ja haku täältä.

Lue myös Kirsi Viljasen blogi.