Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari 17.3. - MTK-Pohjois-Suomi
Uutinen – Maatalous ja suomalainen ruoka
Kuluttaminen & tulevaisuuden ruoka webinaari 17.3.
16.03.2021
Wbinaarissa kuultin terveiset Kuluttajaliitosta, elintarviketeollisuudesta ja tulevaisuudesta! Webinaari järjestettiin etäyhteyksin, Teamsissa keskiviikkona 17.3.
Jos et päässyt linjoille, voit katsoa nauhoitteet esityksistä jälkikäteen. Linkit nauhoitteisiin sivun alareunassa.
Ohjelma 17.3. klo 9.30 - 12
• Tervetuloa!
- MTK:n kuluttajatyöryhmän puheenjohtaja Kaisa Pihlaja,
• Ruokaostoksiin vaikuttavat tekijät: mitä kuluttajat arvostavat? Mikä merkitys on hinnalla?
- vaikuttamistyön päällikkö Tiina Vyyryläinen, Kuluttajaliitto
• Elintarviketeollisuuden puheenvuorot
- tuotekehitysjohtaja Tiina Hämäläinen, Valio
- kaupallinen johtaja Jouko Riihimäki, Jalofoods
• Key Note Speak, tulevaisuuden ruokapöytä
- tulevaisuudentutkija Arto O. Salonen
• Päätössanat
- MTK:n johtokunnan ja kuluttajatyöryhmän jäsen Arto Laine
Tule sinäkin mukaan webinaariin pitämään itsesi ajan tasalla, tapaamaan tuttuja ja uusia kasvoja sekä verkostoitumaan!
Webinaarin esitykset, nauhoite:
Tiina Vyyryläisen esitys
Tiina Hämäläisen esitys
Jouko Riihimäen esitys
Arto O. Salosen esitys
Heidi Siivonen
ruokamarkkina-asiantuntija
kuluttajatyö
+358 20 413 2925
+358 40 568 8802
Kaija Stormbom
viestinnän asiantuntija
maatalous, elinkeinopolitiikka, maaseutuyrittäjyys, elintarvikkeet ja suomalainen ruoka
+358 20 413 2385
+358 40 848 9559