Tillbaka Dippivati

Resepti

Dippivati

Värikkäitä ja herkullisia kasviksia kannattaa nauttia reilusti joka aterialla. Lisukesalaatin lisäksi kasvikset maistuvat välipalana tai vaikkapa leffahetken herkkuna. Selkeinä paloina tarjottuina kasvisten makuun on helppo tutustua, ja dippivadin voi valmistella etukäteen jääkaappiin. Annos dippivihanneksia on kätevä välipala koulusta palaajalle. 

Monipuolisesti kasviksia, joita voi nauttia ilman kypsentämistä ja jotka tarjoavat helposti syötäviä paloja, ovat esimerkiksi:

  • kurkku, avomaankurkku tai kesäkurpitsa
  • kirsikka- tai miniluumutomaatit
  • paprika
  • porkkana tai palsternakka
  • lanttu tai nauris
  • kukkakaali tai parsakaali.

Dippailuun sopii omilla lempimausteilla maustettu kermaviili, maustamaton jogurtti tai kaurafraiche. 

Resepti: Heidi Siivonen



Heidi Siivonen

ruokamarkkina-asiantuntija

kuluttajatyö

+358 20 413 2925

+358 40 568 8802