MTK-Rannikko

MTK Rannikko ry on maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja vaikuttaja. Toimimme aktiivisesti paikallistasolla jäseniemme hyväksi, teemalla : Parasta paikallista edunvalvontaa maataloudelle Raahessa ja Siikajoella!

MTK-Jäsenyys on suomalaisen maa- ja metsätalouden harjoittajan tulevaisuusvakuutus. Laaja jäsenkunta mahdollistaa vaikuttavan edunvalvonnan. Jäsenenä saat myös paljon rahanarvoisia jäsenpalveluita ja -etuja. Tutustu MTK -jäsenpalveluihimme: https://www.mtk.fi/jasenpalvelut

Edunvalvonta on etujärjestön tärkein tehtävä. Maksamalla jäsenmaksun varmistat, että maaseudun asiaa pystytään ajamaan myös tulevaisuudessa. 

Järjestötoiminnassa mukana oleminen on hyvä tapa tutustua oman ammatin harjoittajiin, vaihtaa ajatuksia ja tulla olla vaikuttamassa yhteisiin asioihin. Nuorille jäsenillemme tarjoamme yhteisen huippuporukan ja mahdollisuuden sekä rentoutumiseen että itsensä kehittämiseen Maaseutunuorten toiminnassa.
 

Enemmän yhdistyksen toiminnasta Facebookissa ja instassa.

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla yhdistykseen päin, jotta saat jäsenmaksusi oikeilla tiedoilla ja tiedotteemme sähköpostitse. Muutokset ilmoitetaan sihteerille/jäsensihteerille. 

Tervetuloa toimintaan mukaan!

Jos et vielä ole jäsen ja haluat jäseneksi, ota yhteyttä jäsensihteeriin :)

____________________________________________________

EDUT SUKUPOLVENVAIHDOKSEN TEHNEELLE JÄSENELLE: Onnea uudelle yrittäjälle!  SPV-edut edellyttävät tilalla tehtyä sukupolvenvaihdosta ja MTK-yhdistyksen jäsenyyttä.

  • LähiTapiola: Sammutin sukupolvenvaihdoksen tehneelle yrittäjälle. Sammutin toimitetaan tilalle maatalouden riskienhallinnan asiantuntijan tilakäynnillä. LähiTapiola ottaa yhteyttä suoraan tilalle.
  • Hankkija: 100 € alennuskoodi Hankkijan verkkokauppaan. Edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaan. Hankkija lähettää alennuskoodin yrittäjälle. Alennuskoodin voi käyttää minkä tahansa tilauksen yhteydessä. Alennus lasketaan tilauksen (ostoskorin) loppusummasta.
  • Valtra: Suomalaiset laadukkaat kesätyöhaalarit sukupolven tehneille yrittäjille. Valtra ottaa yhteyttä suoraan SPV:n tehneeseen yrittäjään.
  • Isku: 100 euron alennus yli 200 euron kertaostoksesta Iskun myymälässä. Sukupolvenvaihdoksen tehneistä yrittäjistä menee tieto Iskun myymälöihin ja alennus lunastettavissa viimeistään kuukauden kuluttua ilmoituksesta yhdistykselle.

______________________________________________________

KANNATTAA OTTAA SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI KÄYTTÖÖN 😊

OHJE:   Näin lataat sähköisen jäsenkortin: Kirjaudu Oiva-jäsenpalveluportaaliin osoitteessa:

https://oiva.crmieportal.com/login

Käyttäjätunnuksesi on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi, ja salasanan saat määritettyä ensimmäisellä kirjautumisella Oiva-kirjautumissivun "Luo uusi salasana" -linkistä. Jos sähköpostisoitteesi ei löydy jäsenrekisteristä, ole yhteydessä yhdistyksesi jäsensihteeriin tai osoitteeseen nettijasenet@mtk.fi

Oivan jäsenpalveluportaalista löydät mm. sähköisen jäsenkorttisi, järjestön tapahtumakalenterin ilmoittautumisineen sekä linkkejä hyödyllisiin palveluihin ja materiaaleihin.

Omien tietojesi päivitys tapahtuu myös jatkossa Oivan jäsenpalveluportaalin kautta. Jäsentietoja on yhdistetty useista rekistereistä ja niiden yhdistämisessä on saattanut tapahtua virheitä. Jos huomaat tiedoissasi virheen tai puutteita, voit päivittää ne itse omissa tiedoissasi tai ilmoittaa niistä: nettijasenet@mtk.fi

Oiva-jäsenportaaliin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: nettijasenet@mtk.fi.

*************************************

 

 

 

(Eläinlääkäripalvelu Triovet on MTK Rannikon yrittäjäjäsen.)

 

 

Liity jäseneksi

Puheenjohtaja

Sauli Joensuu

+358405607948

olkijoensuu@gmail.com

Varapuheenjohtaja

Ville Junnila

+358405200548

ville.junnila@gmail.com

Sihteeri

Päivi Lepistö

+358405910343

lepistopaivi@gmail.com

Jäsensihteeri

Päivi Lepistö

+358405910343

lepistopaivi@gmail.com

Johtokunta

Takaisin PELLONPIENNARPÄIVÄ / Kuituhamppu

Ajankohtaista

PELLONPIENNARPÄIVÄ / Kuituhamppu

01.08.2021

PELLONPIENNARPÄIVÄ pidettiin 5.8.2021  Paavolassa 

Kiimalan tilalla/ tila isäntä Hautala Antti.

Järjestäjänä: MTK Rannikko ry ja Hemka Oy.

Aiheena oli: KUITUHAMPPU-viljelmään tutustuminen. Keskustelua hampun viljelystä ja havaintoja kasvukaudelta. Tietoja alueemme sopimustilanteesta ja hampun jatkojalostuksesta. Hemka Oy:ltä paikalla oli Ville Saarelainen ja Juhana Kauppi. Tapahtumassa mukana oli myös Naturcom Oy. Paikalla Naturcomilta Maarit Paakkari, mm. tietoa kuituhamppu-lajikkeista.