Jäsenedut

 

MTK-Pohjois-Suomen jäsenedut

Alla olevat jäsenedut on käytettävissä MTK-Pohjois-Suomen jäsenyhdistysten jäsenillä eli tuottajayhdistysten jäsenillä. Lisätietoja: hanne.hurskainen@mtk.fi.

  • Oulun Koru
  • Suonentieto Oy
  • Woikoski
  • Asianajotoimisto Kai Rissanen Ky
  • Rokua Health & Spa
  • MTK-Nivalan lomamökki
  • Tilavahti.com
  • INFO-kirjakaupat Haapajärvi ja Ylivieska

 

Oulun Koru antaa 10-25 %:n alennuksen riippuen tuotemerkistä. Alennus ei koske työsuorituksia. MTK:n jäsenille kaikista normaalihintaisista tuotteista. Puh. 044 740 3528, oulunkoru@oulunkoru.fi Yrityksen kotisivut: www.oulunkoru.fi

MTK Pohjois-Suomen ja Suonentieto Oy:n yhteistyösopimuksen perusteella tuottajaliiton alueen

MTK:n jäsenet saavat 15 % alennuksen pysyvän käyttöoikeuden ohjelmistokokonaisuuden

hankintahinnasta (Maatalousneuvos tai Agrineuvos). Alennus ei koske vuokrasovelluksia,

SaaS-palvelua (pilvipalvelu), AgriSmartia tai TaloushallintoMobiilia eikä huoltosopimus-

tai päivitysmaksuja. Jäsenyyden toteamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava

jäsentunnus.

Tilaukset: puh. (017) 264 2642/myynti tai myynti@suonentieto.fi. www.suonentieto.fi

 

Woikoski Oy antaa jäsenetua hitsauskaasuista ja kaasupullovuokrista. Tutustu etuihin Woikosken asiakaspalvelusta 045 788 15400 asiakaspalvelu@woikoski.fi tai jälleenmyyntipisteiltä: https://www.woikoski.fi/yhteystiedot/jalleenmyyntipisteet.html. Yrityksen kotisivut: www.woikoski.fi. Lisätietoja: Pohjois-Suomen aluemyyjät Helena Niemelin puh. 040 6565 945/s-posti helena.niemelin@woikoski.fi tai Sami Manninen puh. 040 6565 949/s-posti sami.manninen@woikoski.fi

MTK-Pohjois-Suomen sopimuslakimies, asianajotoimisto Kai Rissanen Ky tarjoaa

MTK-Pohjois-Suomen jäsenille yrittäjinä ja yksityishenkilöinä laaja-alaisesti juridisia palveluja

sekä avustaa heitä mahdollisissa oikeudenkäynneissä.

Lisätietoa: Asianajaja, varatuomari Kai Rissanen¸ Kauppakatu 26 A 3, 87100 Kajaani p. 045 848 2362,  kai.rissanen@lakikainuu.fi, www.lakikainuu.fi.

 

Rokua Health & Spa Hotel
Hyvinvointia Rokualla 2023

165 €/hlö/2vrk sis. majoitus 2hh:ssa puolihoidolla (2vrk/ 2 x noutopöytäruokailu), kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö aukioloaikojemme mukaisesti sekä sisäänpääsy ravintolaan molempina iltoina. Tutustu: www.rokua.com Varaukset: myynti@rokua.com tai p. 020 7819 200 (mainitse MTK).

 

MTK-Nivalan omistama tasokas lomamökki

Vuokatissa varattavissa kaikille MTK-Pohjois-Suomen jäsenille jäsenetuhintaan.

Huoneiston esittely ja hinnat löytyvät MTK-Nivalan nettisivuilta www.mtk-nivala.fi. Varauksia

hoitaa MTK-Nivalan sihteeri Anne Bodbacka, puh 040-8413763 tai sähköposti sihteeri@mtk-nivala.fi

 

TILAVAHTI.COM

Tilavahti.com tarjoaa MTK-Pohjois-Suomen jäsenille valvontakamerajärjestelmän asennettuna -10% alennuksella.Toteutamme laadukkaat valvontaratkaisut maatalouteen sekä muihin käyttökohteisiin henkilökohtaisella ja laadukkaalla palvelulla. Saat meiltä ilmaisen suunnittelukäynnin valvonnan toteutuksesta. Tutustu meihin: www.tilavahti.com. Lisätietoa:

075 3285393, myynti@tilavahti.com 

 

INFO-kirjakauppa Haapajärvi

Alennus normaalihintaisista toimistotarvikkeista -20 % ja tulostustarvikkeista - 10 %. Edun saa näyttämällä paperisen tai ladatun MTK:n jäsenkortin asioidessa INFO-kirjakaupassamme Haapajärvellä. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki toimisto- ja tulostustarvikkeet, toimiston pienkoneet ja laitteet sekä työsuojelu- ja työturvallisuustuotteet. Suurin osa tuotteista on saatavilla heti varastosta ja tilaustuotteetkin toimitamme perille nopeasti ja varmasti. Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköiset tuotekuvastomme löytyvät osoitteesta www.info.fi/info-toimistotukku.

 

Kaikki MTK:n jäsenedut: www.mtk.fi/jasenyys/jasenedut

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidäthän kortin tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen tai  MTK-Pohjois-Suomeen. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

Jäsenellä on mahdollisuus ladata sähköinen jäsenkortti omaan matkapuhelimeen. Siitä löydät tarkemmat ohjeet täältä.

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.